Hotstone massage 

Ik werk met lava-basalt stenen. Deze vulkanische stenen bevatten veel ijzer en magnesium (en een beetje labradoriet). IJzer heeft een hoge dichtheid waardoor de stenen lang warm blijven. Het magnesium heeft een sterke ontgiftende werking. Hierdoor werkt een hotstone massage als een DETOX kuur.

Hoe ziet een hotstone massage eruit?

Eerst worden een aantal stenen op een deel van het lichaam neergelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. Door de stenen op specifieke plaatsen te leggen, kan het warmte-effect ook doelgericht toegepast worden, bijvoorbeeld op koude plekken of plekken die aandacht nodig hebben. Vervolgens masseer ik een ander deel van het lichaam met massageolie. Ik masseer met de warme stenen, waarbij ik lange, rustige en cirkelvormige strijkingen gebruik. Als er op een plek warme stenen liggen en op een andere plek gemasseerd wordt, doen de stenen en mijn handen gelijktijdig hun werk. Vervolgens masseer ik het deel van het lichaam waar eerst de stenen op lagen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage effectiever en raakt u nog meer ontspannen.

Deelmassage

De deelmassage bestaat uit een massage van de benen, rug, armen en nek. Deze massage duurt ongeveer een half uur.

Massage van het gehele lichaam

De gehele lichaamsmassage bestaat uit een massage van de gehele benen, rug, armen, nek, buik, gezicht en een klein gedeelte van de borst. Deze massage duurt ongeveer een uur. Tijdsduur 30 of 60 minuten.

Nathaliefs